Vidikom

Heinzelova 60, 10 000 ZAGREB 01/6055-262

O nama

Nudimo cijeli spektar usluga za zaštitu

Vidikom d.o.o. je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom za pružanje usluga privatne zaštite, te smo kao takvi licencirani od strane Ministarstva unutarnjih poslova za pružanje usluga iz područja tjelesne i tehničke zaštite.

Firma smo koja nudi cijelovito i učinkovito rješenje, te smo u mogućnosti ponuditi širok spektar uređaja za zaštitu vaše imovine. Izvodimo projektiranje i ugradnju sustava videonadzora, protuprovale ,vatro dojave, kontrole pristupa, te kontrole radnog vremena.

Kroz dugogodišnji rad i željom za što boljim inovacijskim rješenjima i napredovanjima stvorili smo odličnu suradnju s vodećim svjetskim proizvođačima opreme za sustave tehničke i protupožarne zaštite.

2011. godine firma Vidikom d.o.o. je otvorila svoju podružnicu u inozemstvu te se može pohvaliti s dugogodišnjom suradnjom jedne od najvećih svjetski firmi u montaži visokih industrijskih skela. Svojim radom i osposobljavanjem našeg kadra pokazali smo se kao jedna uspješna i ozbiljna firma, te svakodnevno zapošljavamo određeni broj ljudi.

Oprema koja se dobavlja i ugrađuje posjeduje sve certifikate sukladnosti s hrvatskim zahtjevima i važećim propisima, a svi sustavi se izvode sukladno Zakonu o privatnoj zaštiti (NN 68/03), Pravilniku o uvjetima i načinu provedbe tehničke zaštite (NN 198/03), te ostalim provedbenim propisima donesenim temeljem istog.

Za obavljanje djelatnosti privatne zaštite Vidikom posjeduje posebno ovlaštenje MUP-a kako za djelatnost tako i za svakog pojedinog djelatnika koji pruža usluge privatne zaštite, a ujedno posjedujemo i suglasnost Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva za izvođenje elektroinstalacijskih i komunikacijskih radova iz H.12 skupine. Tvrtka Vidikom posjeduje i certifikat Hrvatske agencije za nacionalnu sigurnost za svoje djelatnike kojim mogu postupati sa projektima i svom ostalom dokumentacijom sa stupnjem klasifikacije “tajno”.

Također djelatnici tvrtke Vidicom posjeduju svjedodžbe i certifikate o završenom školovanju i obučeni su za rad sa slijedećim sustavima tehničke zaštite i vatrodojave:

- Vicon inc., EL.MO Spa., Repetti Srl., KFT Spa., Crow Ltd., Acti Corp., Hikvision Ltd., Honeywell by Esser, DSC, APOLLO, Guardall, Špica sustavi, Morley, Schrack Technik., itd

Stečena iskustva na području izvođenja poslova tehničke i tjelesne zaštite omogućuje nam realizaciju i vođenje poslova po načelu „ključ u ruke“- sve do potpune funkcionalnosti kao i održavanje potpune funkcionalnosti.Naši partneri

Partneri smo mnogih renomiranih svjetskih kompanija.