Vidikom

Heinzelova 60, 10 000 ZAGREB 01/6055-262

Partneri

Partneri smo mnogih renomiranih svjetskih kompanija
Američke kompanije VICON inc. koja slovi za najzastupljeniju svjetsku kompaniju u proizvodnji i instaliranju sustava videonadzora na objektima koji zahtjevaju visoki stupanj sigurnosti.
Talijanske kompanije EL.MO S.p.a iz Padove, vodećeg talijanskog prizvođača sustava vatrodojave, protuprovale i protuprepada.
Talijanske kompanije REPETTI s.r.l. iz Caselea, vodećeg Europskog proizvođača blindiranja osnovnih vozila.
Talijanske kompanije KFT S.p.A iz Meronea, vodećeg talijanskog proizvođača opreme i sustava satelitskog praćenja vozila.
Izraelske kompanije CROW ELECTRONIC ENGINEERING Ltd., koja slovi za svjetski poznatog proizvođača opreme sustava protuprovale i protuprepada.
Austrijske kompanije AXESS AG, svjetskog proizvođača i sustava kontrole prolaza i integracija sa ostalim sustavima tehničke zaštite.
Kineske kompanije Hikvision Digital Technology Co. Ltd, svjetskog proizvođača sa uredima diljem svijeta u analognoj i IP tehnologiji sustava videonadzora.
Austrijske tvrtke Honeywell Life Safety Austria GmbH, globalne internacionalne grupe tvrtki sa uredima diljem svijeta za sve sustave tehničke zaštite, a posebno za sustave vatrodojave Esser by Honeywell.


Naši partneri

Partneri smo mnogih renomiranih svjetskih kompanija.