Vidikom

Heinzelova 60, 10 000 ZAGREB 01/6055-262
Tjelesna zaštita

Visokokvalitetni sustavi tehničke zaštite i obučeni zaštitari za rad s takvim sustavima su glavne karakteristike tvrtke Vidicom d.o.o. i Vaš odabir suradnje s najboljima.

Tvrtka Vidikom d.o.o. pruža usluge tjelesne zaštite te naši djelatnici u sklopu toga provode zaštitu objekata, osoba, vrijednosti i imovine sukladno zakonu o privatnoj zaštiti. Tjelesna zaštita se obavlja osobnom nazočnošću osobe koja obavlja poslove zaštite i njegovom zaštitnom aktivnošću, sa dominantnom uporabom tehničkih sredstava i naprava.

Ovaj oblik djelatnosti je usko povezan s tehničkom izobrazbom naših zaštitara koji su se dokazali u zahtjevnim poslovima čuvanja visokorizičnih objekata kombinacijom tjelesne i tehničke zaštite.

Objekti opremljeni nadzornim centrima tehničke zaštite u kombinaciji sa zaštitarima pružaju visoki stupanj sigurnosti i eliminiraju mogućnost propusta usljed ljudskog faktora.

Također u tvrtci djeluje Operativno nadzorni centar koji koordinira radom zaštitara i interventnim ekipama u skladu s našim korisnicima. Kao jednu od važnih referenci izdvojili bi smo nadzor velikih shopping centara u kojima su se naši zaštitari iskazali u provođenju tjelesno-tehničke zaštite.

Izdvojili bismo: IPERCOOP-KING CROSS, IPERCOOP-MERCATONE-STUPNIK, IPERCOOP-MERCATONE-OSIJEK, IPERCOOP-MERCATONE-SPLIT, BRICO STORE-SPLIT, NK DINAMO-ZAGREB, MAGMA-TURBO CENTAR ŽITNJAKNaši partneri

Partneri smo mnogih renomiranih svjetskih kompanija.